Selecteer een pagina

Premiumgroep

Wat kan je verwachten in onze Premium Telegramgroep?

Je wordt lid van een actieve Telegramgroep met beginnende, ervaren en fulltime traders die je verder kunnen helpen om je doel van ervaren cryptotrader te bereiken.

Dagelijks worden vele charts (grafieken) gedeeld door onze leden en wij geven commentaar op de charts die je zelf maakt.

De Premiumgroep bestaat uit 3 onderdelen:

  • de Premiumchat;
  • het callchannel (waar regelmatig bitcoinupdates worden gegeven en calls met onderbouwing worden gedeeld)
  • Coins to Watch (hier worden charts gedeeld van coins die onze aandacht waard zijn maar (nog) niet “call-waardig”.

In het callchannel worden regelmatig calls geplaatst (als de markt het toelaat) met een buyzone, Stop-Limit (stop-loss) en target.
Zodra de coin in de buyzone is gekomen zet je een buyorder en zodra je buyorders zijn gehit is het raadzaam om een Stop-Limit (stop-loss) te plaatsen.
Sinds kort kan je bij Binance ook een OCO (One Cancels Other) order plaatsen zodat je na aankoop van de coin direct een Stop-Limit plus target kan invullen zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

In onze Premiumgroep ligt de nadruk niet op calls maar vooral ook op zelf leren zien welke coins de moeite waard zijn om te traden en hoe je een set-up kan maken met entry, stoploss en target.

Je kunt niet snel genoeg beginnen met werken aan je financiële toekomst.

Disclaimer: wij zijn geen financieel adviseurs en geven geen financieel advies. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor eventuele verliezen.