Marktupdates bitcoin en cryptocurrency door DTC

Op deze pagina worden regelmatig marktupdates over bitcoin en andere cryptocurrency geplaatst maar we zullen hier ook andere wetenswaardigheden vermelden over crypto in het algemeen.

DTC Crypto Trading is een tradersgroep voor short- en swing trades en je zult bij ons dan ook geen informatie terugvinden over projecten of het doel van een bepaalde alt.

Vind je de informatie op deze pagina interessant dan nodigen wij je graag uit om lid te worden van onze Telegramgroep waar wij charts (grafieken) bespreken over bitcoin en alts.

 

Enthousiast geworden? Join DTC Crypto Trading op Telegram voor charts en updates

 

Marktupdate over XVG

Een heads up voor XVG, bull flag op ETH pair onder weekly resistance. Een break hiervan zou er voor kunnen zorgen dat de resistance die al zo vaak getest is eindelijk gebroken kan gaan worden.

https://www.tradingview.com/x/4rojpxQM/

Weekly resistance die hierboven benoemd is

https://www.tradingview.com/x/SG9ezrv2/

XVG/BTC pair hier reclaimed., Focus op lage sat coins momenteel. Kan wel eens leuk worden als we de resistance hierboven gaan breken

https://www.tradingview.com/x/puNSYk58/

 

DTC is vooral een tradersgroep waarbij wordt getrade op basis van TA (Technische Analyse) en in onze groep worden dan ook voornamelijk coins gechart die op Binance beschikbaar zijn. De focus ligt bij DTC dus vooral op Binance.

Maar soms komt er ineens iets leuks langs en dat delen wij dan ook graag met jullie.

Vandaag is dat dus onderstaande GEM die verkrijgbaar is op Uniswap.

 

Speciale aandacht voor EPAN (Paypolitan)

Een mogelijk leuke Uniswap gem, ook zeer lage market cap van maar 3 miljoen.
Chart lijkt in accumulatie te zitten, hier onderin de accumulatiezone lijkt een ideale plek om hem op te pikken.

App wordt dit kwartaal gelanceerd dus ook wat leuk FA nieuws.

 

 

EPAN heeft daarnaast een LOI van 16 miljoen euro voor reclame door een zeer groot Duits media bedrijf wat reclame en klanten moet gaan genereren